Onur Ünlü – Kız Çocuğu

Kız Çocuğu, Onur Ünlü tarafından yazılan romandır. Daha çok sinema sektöründe tanıdığımız Onur Ünlü, ilk romanı Kız Çocuğu ile okuyucusunun karşısına çıktı.

Onur Ünlü daha önce Ah Muhsin Ünlü – Gidiyorum Bu adlı şiir kitabı ile yerini almıştır. Türkiye’nin en başarılı senarist- yönetmenleri arasında gösterilen Ünlü, yazdığı kitabı ile de kaleminin ne denli güçlü olduğunu gözler önüne seriyor. Kendine has anlatım tarzı ve olaylara yaklaşımıyla birçok olaya parmak basıyor.

Onur Ünlü, il romanıyla; modern romancılığın ön saflarında yer alıyor. Hikaye kurgusu ve yaratılan –toplum nezdinde sembolik – karakterler ile adını yazın dünyasına yazdırmayı hedefliyor. Kız çocuğu; küçük bir kız çocuğunun başından geçen dramatik hikayeleri konu alıyor. Güçlü bir edebi anlatım ve gerçekçi bir yaklaşım açısıyla oldukça değerli bir kitap haline geliyor. Okuyucu, bu kitapta kendini bir mazlum bir kız çocuğu yerine koyuyor. Bunu başarabilmek ise oldukça marifettir. Geçtiğimiz aylarda raflarda yerini alan Kız Çocuğu kitabını okumanızı tavsiye ederiz.