Onur Ünlü – Hesabım Var

Hesabım Var, Onur Ünlü tarafından yazılan polisiye roman kitabıdır. Sinema filmleriyle ve daha önce yazdığı Gidiyorum Bu, Kız Çocuğu kitaplarıyla tanıyoruz.

Onur Ünlü, Hesabım Var kitabını 2020 yılında yazdı ve raflarda okuyucusuyla buluştur. Başarılı yazar, 2015 yılında senaryosunu yazıp, yönetmenliğini yaptığı İtirazım Var filminin devam kitabı olduğunu açıklamıştır.  Filmde boksör olan bir cami imamının başından geçen bir cinayet hikayesini konu edinmiştir. Bu kitap ile birlikte Selman Bulut (İmam) karakterinin başından geçen tuhaf hikayeleri konu ediniyor.

 Selman Bulut, başından geçen cinayet olayından sonra imamlığı bırakmıştır. Yanında hiç ayırmadığı yadigarı olan bağlamasını alarak mekanlarda canlı müzik yapmaya başlamıştır. Selman Bulut’un kızı ise yaşadığı olaylardan kaynaklı akıl hastanesine yatmıştır. Selman Bulut, canlı müzik yapmaya devam ederken, hiç beklenmedik bir olayın içinde kendini bulacaktır. Beladan kaçmaya çalışsa da hakikat arayışı onu –içten içe sevdiği- farklı yollara sürükleyecektir.