Ceylan Taş – İyiyim Oturuyorum

İyiyim Oturuyorum kitabı Ceylan Taş tarafından 2020 yılında kaleme alınmış kitaptır. Yazın dünyasına ilk kitabını armağan eden Ceylan Taş, kitabıyla olumlu yorumlara mazhar oldu.

Burak Aksak’ın sahibi olduğu Küsürat Yayınevi tarafından basılan kitap, online dünyanın getirdiği; dramatik süreçleri, bir ev hanımının gözünden ele alıyor. Beklentilerin çok üstünde bir başarı sergileyen kitap, okuyucular ve eleştirmenlerden tam not aldı. Kitap güçlü bir mizah ile harmanlanmış olması, okuyucusunun yüzünde tebessümü eksik ettirmiyor.

 

İyiyim Oturuyorum, kitabı; ev hanımlı, evlilik, annelik ve komşuluk deneyimini konu ediniyor. Ancak sanıldığı gibi sıradan bir üslup ile kitabın yazılmadığını belirtebiliriz. Bir mahalle evinde yaşanacak dramatik bir olayı gözler önüne seriyor. Kitapta oldukça güçlü dramatik olayların bulunması da okuyucuyu da hikaye ile içselleştiriyor. Sizlerde alışılmışın dışında bir kitap okumak isterseniz, İyiyim Oturuyorum tam size göre bir kitap. Küsürat Yayınları web adresinden ya da birçok kitap platformunda satın alabilirsiniz.