Ahmet Ümit – Aşkımız Eski Bir Roman

Aşkımız Eski Bir Roman, Ahmet Ümit tarafından kaleme alınmış ve 2020 yılının başında okuyucusuyla buluşmuştur. Ekranlarda ve yazdığı birçok kitaplarla adını duyuran Ahmet Ümit, yazın dünyasında hala güçlü olduğunu gözler önüne seriyor.

Başarılı yazar, daha önce 1 Sinema senaryosu olmak üzere 26 kitap yazmıştır. Ürettiği eserlerin niteliğine bakıldığında da kusursuza yakın bir anlatım söz konusudur. Son kitabında da eleştirmenler tarafından oldukça yorumlara mazhar oldu.

Aşkımız Eski Bir Roman, Başkomser Nevzat’ın başından geçen tuhaf olayları konu alıyor. Nevzat komser, başından geçen anlaşılmayan cinayet olaylarını aydınlatmaya çalışır. Oldukça zeki bir karakter olan Nevzat, kimsenin önemsemediği bir overlokçu kızın cinayetini önemser ve araştırmaya başlar. Gün geçtikçe basit bir cinayet olayı olmadığını ve altında mühim olayların olduğunun farkına varır. Araştırmalarını detaylandırır ve onun gibi polislerle birlikte karanlıkları aydınlatmaya çalışırlar. Ancak hiçbir şey beklendiği gibi, istendiği gibi sürmeyecektir.