Michael Jordan-Tüm Zamanların En İyisi

Michael Jordan, emekli NBA oyuncusu ve iş adamıdır. NBA’ da forma giydiği dönemlerde birçok kez MVP seçilmiştir. Kazandığı 6 NBA şampiyonluğuyla halen birçokları tarafından gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olarak görülür. 


Bilakis, Amerika Profesyonel Basketbol Ligi resmi sitesine göre ''Michael Jordan oy birliğiyle tüm zamanların en büyük basketbolcusudur.’’ Bu kitap Michael Jordan’ın dönemini, tüm detaylarıyla basketbol severlere sunar. Sam Smith’in kaleme aldığı bu kitap 2020 yılında yayımlanmıştır.



Michael Jordan-Tüm Zamanların En İyisi Kitabının Konusu Nedir?


Michael Jordan’ın NBA kariyeri boyunca onunla birlikte oynamış basketbolcuları, koçları, rakipleri ve birçok kişinin anlatımıyla okuyucusunun karşısına çıkmıştır. Bu kitapta efsane oyuncunun nasıl zirveye çıktığını, hem sahada hem de pazarlama alanında bir sporcunun doruk noktasını anlatır. Kitabı okurken yıllar içinde Michael Jordan’ın ilahi oyun tarzını, basketbolu sevme tutkusunu, kazanma açlığını, yürekliliğini, yorulmak bilmez çalışma azmini en samimi ifadelerle yakınlarından hatta rakiplerinden bile duyarız. Kitap sayfa sayısı 352 olup Türkçeye Ayşe Nalan Tümay tarafından çevrilmiştir.